1. Snoeppot Norway - 500ml
  Vanaf € 1,27
  Levertijd: 3 werkdagen

  Schuine kunststof snoeppot van 500ml. De snoeppot is te voorzien van witte of zwarte deksel. 

  Vanaf 1000 stuks - € 1,27
  Minimaal 50 stuks - € 4,45

  Beschikbare kleuren
  Levertijd: 3 werkdagen

  Spoedlevering mogelijk in overleg!

 2. Snoeppot Norway - 1000ml
  Vanaf € 3,22
  Levertijd: 3 werkdagen

  Kunststof snoeppot van recycling helder PET

  Beschikbare kleuren
  Levertijd: 3 werkdagen

  Spoedlevering mogelijk in overleg!

 3. Snoeppot Norway - 2800ml
  Vanaf € 8,37
  Levertijd: 3 werkdagen

  Schuine kunststof snoeppot van 2800ml. De snoeppot is voorzien van witte deksel. 

  Vanaf 1000 stuks - € 8,37
  Minimaal 50 stuks - € 11,85

  Beschikbare kleuren
  Levertijd: 3 werkdagen

  Spoedlevering mogelijk in overleg!

 4. Snoeppot Partyfles - 1000ml
  Vanaf € 4,41
  Levertijd: 3 werkdagen

  Snoeppot Partyfles - 1000ml

  Partyfles snoeppot van 1000ml. De snoeppot is voorzien van zilveren deksel. 

  De partyfles wordt standaard voorzien van:

  • Sticker op de voorkant
  Levertijd: 3 werkdagen

  Spoedlevering mogelijk in overleg!

Kunststof bedrukte snoeppotten

U kunt ook voor kunststof bedrukte snoeppotten kiezen. Deze hebben als voordeel dat ze lichter zijn dan de glazen snoeppotten en niet kapot kunnen vallen. Qua kwaliteit doen de kunststof snoeppotten niet onder aan de glazen varianten. Vaak scheelt het ook nog in prijs.

Ook in de kunststof snoeppotten is er veel keuze aan soorten. Zo zijn er de schuine snoeppotten zoals de Norway en de rechtopstaande varianten zoals de Denmark. Alle kunststof potten hebben ook een kunststof deksel. Zowel de zijkant van de potten als deze deksel is geschikt voor bedrukking. Als u dan ook nog eens de wikkels van de snoepjes laat bedrukken heeft u een compleet relatiegeschenk of promotieartikel. Onze kunststof snoeppotten zijn te koop met een inhoud vanaf 350 milliliter tot 2800 milliliter.

Snoeppotten bedrukken

Laat uw snoeppotten bedrukken bij Snoeppotten.nl. Met uw slogan, bedrijfsnaam of logo worden de snoeppotten omgetoverd tot het perfecte relatiegeschenk of promotieartikel. Qua bedrukking zijn er veel opties. Vraag onze verkoopspecialisten naar de mogelijkheden.

Vulling

De snoeppotten met logo kunt u leeg bij ons bestellen, maar kunnen ook gevuld worden met snoep naar keuze. Wilt u een specifiek soort vulling of bijvoorbeeld snoep met uw logo? Via de knop Snoepvulling of op onze website Snoepcompany.nl kunt u een keuze maken uit diverse snoepsoorten met of zonder bedrukking. In ons assortiment hebben wij uiteraard ook suikervrij snoep. Vraag onze verkoopspecialisten naar de mogelijkheden en prijzen.

Laagste prijsgarantie

Bij Snoeppotten.nl betaalt u de laagste prijs van Nederland, dat garanderen wij. Mocht u toch binnen tien dagen na aankoop de aangeschafte artikelen elders in Nederland tegen dezelfde condities voor een aantoonbaar lagere prijs vinden, dan ontvangt u het prijsverschil plus vijf procent terug.

Offerte

Heeft u uw keuze voor bedrukte snoeppotten gemaakt en wilt u snel en vrijblijvend een offerte aanvragen? Gebruik dan het offerteformulier op deze website en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een passende offerte. Wilt u meer informatie over onze producten en de bedrukkingsmogelijkheden? Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 318 559 270.